Operation Nightwatch 29.7 @ Lappeenranta

Siirry alas

Operation Nightwatch 29.7 @ Lappeenranta Empty Operation Nightwatch 29.7 @ Lappeenranta

Viesti  Vortexx lähetetty Su Heinä 10, 2016 10:37 pm

Ekasoft pitää Lappeenrannan suunnalla (okei, Joutsenossa tarkemmin) heinäkuun päätteeksi yöpelin. KARY ei vissiin järjestä tänä vuonna perinteikästä Ratavartijaa, joten jos Kouvolan pojat tahtoo yöpeliä kesän aikana, Lappeenrannasta löytyy.

Ilmoittautuminen tapahtuu Ekasoftin foorumilla, ei kuulaportissa. Ei pitäisi vaatia rekisteröintiä.

---

Operation: Nightwatch

Kesäyö hämärtyy ja on aika järjestää yöskenaario.

Ekasoft ry järjestää perjantai-iltana 29.7. yöpelin Karsturannassa. Aloitamme pelit alkuillasta ja päätämme ne lähempänä keskiyötä. Skenaarion jälkeen pidämme pienen tauon, jonka jälkeen päätämme illan perinteisen majakkarallin merkeissä.

Tauon aikana offgame-alueen grilli on kuumana ja yhdistykseltä voi ostaa limua (Jaffa tai Pepsi) 2e / tölkki.


Pelinvetäjiltä voi myös kysellä seuraavia:
- Hihanauhat (punainen & keltainen) 4€ / pari
- Raatorätti 2€ / kpl
- Hihamerkki 5€ / kpl
- Kuulat (G&G Bio 0,25g) 16€ / 4000bb pussi


Peli-info:

Aikataulu:
1800 - 1915 -- Ilmoittautuminen
1930 - 2000 -- Briiffi / Siirtyminen aloituspaikoille
2000 -- Pelit alkaa

Varustevaatimukset:
Hihanauhat (kelt. + pun.), raatorätti, taskulamppu tms. valaisin, ryhmänjohtajilla PMR-radio (Huom! Suosittelemme radiota myös kaikille pelaajille tiedonkulun takaamiseksi). Suosittelemme myös ottamaan mukaan valkean haavanauhan lääkintämiessääntöä varten. Tarvittaessa nauhan saa myös pelinjärjestäjältä.


Ikäraja:
K-14

Pelimaksu:
Jäsenet 2e, Muut 5e

Säännöt:
Pelissä käytetään Ekasoft ry:n sääntöjä seuraavin poikkeuksin:
- Kaikkien aseiden tehoraja 1,6J
- “Semi-only”
- Lääkintämiessääntö


Skenaario:
Erikoisjoukkojen kuljetushelikopteri on tehnyt pakkolaskun. Tiedustelujoukkojen viimeisimmän raportin mukaan se on kuljettanut salassa kehitettyä arsenaalia. Tarkempaa tietoa kuljetuksen sisällöstä ei kuitenkaan ole.

Joukkojen tehtävänä on selvittää putoamispaikka ja turvata rahti kuljettamalla se lähimpään kylään. Raportin mukaan vihollinen on saanut tiedon putoamispaikasta ja yrittää nyt saada rahdin sekä kopteria kuljettaneen pilotin haltuunsa. Kopteria kuljettanut “Sergei” on mahdollisesti selviytynyt onnettomuudesta ja ansoittanut alueen vihollisten varalta.
HUOM! Alueella on noudatettava äärimmäistä varovaisuutta.

Teidän tehtävänänne on saada rahti haltuun keinolla millä hyvänsä.


Osapuolet:
Punainen ja Keltainen joukkue, jotka jaetaan mahdollisimman tasapuolisiksi. Osapuolet jaetaan pienempiin ryhmiin, joilla on ryhmänjohtajat. Taistelijoiden on pyrittävä pysymään ryhmänsä mukana parhaansa mukaan, jotta vältyttäisiin turhalta sooloilulta.

Ryhmänjohtajilla tulee olla PMR-radiopuhelin komentoketjun ja osapuolten välistä viestintää varten. Myös muilla pelaajilla on hyvä olla radio, mutta osapuolen virallisella kanavalla ei saa toimia kuin komentopartio ja ryhmänjohtajat.

Kootkaa ryhmiä tai ryhmien osia jo etukäteen, jos mahdollista. Jos haluat tai voit tarvittaessa toimia ryhmänjohtajana, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai osapuolijaon yhteydessä. Muutoin ryhmänjohtajat määrätään.

Eliminoitumisen jälkeiseen respaamiseen ohjeistetaan ryhmät järjestämään uudelleenkokoontuminen ryhmän kesken ennalta sovitulla kokoontumispaikalla. Myös komento- ja viestiketjun toimiminen auttaa omaan ryhmään palaamista, joten yritetään asennoitua oikein.

---

tl;dr Lappeenrannassa yöpeliä heinäkuun päätteeksi, kaikki mukaan

Vortexx

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 16.03.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa